Tuesday, December 29, 2009

Cornemeal bread

The same recipe but using cornmeal instead of rye flour. I  sprinkled some black sesame  seeds on the top before  baking, of course
 
The crumb was very tender, and the slight taste of corn is really good.

2 comments:

  1. Aupa Oihana,
    Gaizki ez banabil "corn" artua da, ezta? Zenbat bota zenion hain kolore gutxi eukitzeko? Bestalde, mamiak kriston itxura ona du. Dotorea, benetan.

    Muxu bat

    ReplyDelete
  2. Aupa Juantxo!
    Bai artoa da, ondo zabiltza. 150 gramuo artairin bota nizkion eta 350 galirin, 200 gramo ama orea, 265 gramo ura eta 12 gramo gatz. Emaizta oso ona benetan, arto zapore arin batekin... umm!
    Bueno Juantxo, ondo amaitu urtea eta hobeto hasi berria!
    Urteberri on!

    ReplyDelete