Tuesday, May 11, 2010

Ten minutes...

from the garden to the plate...

cut, two minutes in the pressure cooker, fry some garlic slices...
and ready to eat!

4 comments:

  1. Aupa Oihana,
    Zu ziur zaude hori jan zenuela?
    Ez zitzaizun erori?

    Muxu bat

    ReplyDelete
  2. Bai, ziur nago jan nuela, oso-osorik jan ere gainera! Aza-zale amorratua naiz, eta parean jarritakoa rri-rrau barrura, nahiz eta gero sabeleko haizeekin komeriak ibili!;)
    muxu bat Juantxo!

    ReplyDelete
  3. Aupa Oihana,
    Ziur nago jan zenuela, sinisten dizut.
    Beharbada erratuta nago baina platerra buruz behera dagoela ematen du, horregatik galderak jeje ;)

    Muxuk

    ReplyDelete
  4. Joder, argazkiak efekto optikoekin ateratzen ditut ni konturatu gabe!

    ReplyDelete