Wednesday, February 3, 2010

Torrijak

Made by my mother... simply delicius!
It´s incredible, how with the simplest ingredients you can get incredible dishes, like this tipical carnabal desert. Bread soaked in milk, egg batter,  olive oil fror frying and sugar and cinnamon for sprinkle... thas all.

3 comments:

  1. Nire amaren etxean ihauterietan, beti izaten genuen halako zerbait. Halako esaten dizut, torrijak ez zirelako izaten, esne-torradak edo hemen esaten dugun moduan "pellak", baizik.

    Muxu bat

    ReplyDelete
  2. Torrijak, torradak... gurean bietara deitzen diegu! Nerea mak ere beti egiten ditu ihauteri buelta honetan! Ta ze onak diran!
    Muxu bat Jauntxo!

    ReplyDelete
  3. Aupa Oihana,
    Uste dut ez naizela ondo esplikatu. Esnea eta irinarekin egiten direnak esatea nahi nizun. Hoiei "pellak" deitzen diegu eta ogia daramatenei torrijak.

    Muxu bat

    ReplyDelete